Fotografier och posters abstrakta mönster och former är två former av konst som vid första anblick kan verka olika. Den ena formen fotograferar med hjälp av vinklar och komposition vad som syns på bild, medan den andra använder penseldrag för att återskapa vad konstnären föreställer sig. Även om dessa former av konst skiljer sig i hur motivet skapas, så liknar de varandra på det sättet som minnen bevaras, det vill säga på en duk eller tryckt på papper.

Att dekorera ditt hem med dessa två konstformer och de har flera gemensamma fördelar, vilka är:

  • Gör din dekoration unik.
  • Håller i generationer.
  • Lägger till en modern touch i ditt hem.

Det är alltid bra med inspiration. Låt dig bli inspirerad av det breda sortimentet av modern konst hos Desenio där du hittar alla populära konststilar, från abstrakt till minimalistisk. Genom deras fullfjädrade filter kan du sortera modern konst efter format, färg, mått och tema. Du har till exempel Imaginary No1 Poster för mellan 89 och 249 kronor beroende på storleken du väljer. Den är producerad i Sverige med åldersbeständigt papper och finns i lager för omgående leverans. Fynda och missa inte denna chans att ta första steget att börja modernisera ditt hem.

Läs vidare för att titta närmare på ovanstående tre fördelar!

3 fördelar med fotografi och modern konst

1. Gör din dekoration unik – Till skillnad mot vanliga tavlor och små platta inramade fotografier, så kommer modern konst och vältagna fotografier på dina väggar vara något som kommer att sticka ut. Du kommer utan tvekan ge dina gäster något att beundra och förundras över.

2. Håller i generationer – Modern konst kan hålla i generationer, se bara på alla historiska målningar som finns på museer världen över. När det gäller fotografier är det ett alternativt sätt att bevara minnen eftersom digitala bilder lättare kan försvinna av misstag, till exempel kan datorn gå sönder eller USB-minnet försvinna spårlöst. Ett stort fotografi på väggen har du däremot kontroll över och kommer knappast försvinna så lätt från ena dagen till den andra.

3. Lägger till en modern touch i ditt hem – Genom att kombinera modern konst med vältagna fotografier ger du hemmet ett modernt utseende. De flesta förväntar sig inte denna kreativa kombination.