Familjefoton är fantastiska minnen som ni skapar tillsammans och som ni har möjlighet att se tillbaka på om och om igen. Även om ni ser mycket rofyllda och glada ut på de slutgiltiga bilderna är det dock inte säker att själva fotograferingen gick lika smidigt, eller hur?

Att ta fotografier tillsammans med barn är inte alltid det enklaste. Därför har vi plockat ut några riktigt bra knep som du kan använda dig av för att få en familjefotografering som är rolig, ger glädje och där resultatet blir lyckat!

3 bra tips för familjefotograferingen

1. Ta med ombyten

Ta gärna med mer än ett klädombyte så att ni kan ta olika typer av bilder. Här rekommenderar vi högkvalitativa kläder från https://kidsbrandstore.se/ online eller kläder från annan modebutik som du föredrar. Extra fint är om ni matchar era klädval.

2. Ha stressen i åtanke

Oavsett om du vill det eller inte kommer fotograferingen att vara stressig. Ha därför stressen i åtanke redan från start så blir du inte lika uppjagad.

3. Låt fotografen arbeta

Försök att släppa på kontrollen och låta fotografen arbeta i lugn och ro. Här är det viktigt att ni samarbetar för att få de bästa bilderna, och inget annat. Hjälp gärna fotografen, men håll dig också undan.

Om fotografering